Finalisten Jonge Achterhoekse Ambtenaar van het Jaar Verkiezing

//Finalisten Jonge Achterhoekse Ambtenaar van het Jaar Verkiezing

Mario Huinink, Leonie Heutinck en Linea Verheijen finalisten voor Jonge Achterhoekse Ambtenaar van het Jaar Verkiezing

Ook in 2017 organiseert JAA! de Jonge Achterhoekse Ambtenaar van het Jaar verkiezing. Alle Achterhoekse ambtenaren konden hun collega van 35 jaar en jonger aanmelden voor deze titel. Uit 17 aanmeldingen zijn door een onafhankelijke jury drie finalisten geselecteerd. Zij nemen het tegen elkaar op in de finale op donderdag 28 september tijdens het Grote JAA! Festival.

Mario Huinink is beleidsadviseur Control en Advies bij de gemeente Doetinchem. Leonie Heutinck is medewerker Groen bij de gemeente Oost Gelre. Linea Verheijen werkt ook bij de gemeente Oost Gelre als senior administratief medewerker.

Lef, impact en een inspiratiebron

Dit jaar zoekt JAA! naar een jonge ambtenaar die zich vol lef inzet, wiens werkzaamheden impact hebben en die een inspiratiebron vormt voor anderen. Met het oog op deze eigenschappen heeft de jury haar selectie gemaakt.

Finale

De finalisten strijden tijdens het Grote JAA! Festival op donderdag 28 september om de titel: ‘Jonge Achterhoekse Ambtenaar van 2017’. In de finale maken zij duidelijk waarom zij deze titel verdienen. Iedereen is van harte uitgenodigd de finale bij te wonen. De finale start om 16.30 uur in de Radstake en is voor iedereen vrij toegankelijk.

2017-09-14T13:14:23+02:00