JAA! 2.0

//JAA! 2.0

In 2017 bestaat JAA! 7 jaar. Het huidige bestuur van JAA! vond het de hoogste tijd om de speerpunten te verhelderen en zich doelgerichter in te zetten voor de jonge ambtenaren in de Achterhoek.

Speerpunten

Na diverse gesprekken met betrokken partijen en inspiratiesessies komen wij tot de volgende speerpunten:

√ Lef
√ Verbinden
√ Inspireren
√ Ontwikkelen
√ Talenten benutten

Activiteiten

We blijven workshops, netwerkborrels en studiereizen organiseren en ook de jaarlijkse Jonge Achterhoekse Ambtenaar van het Jaar Verkiezing verdwijnt niet. In deze vertrouwde activiteiten leggen we nog meer nadruk op de nieuwe speerpunten van JAA!.

Jonge ambtenaar in zijn kracht

Maar er komt meer dan alleen de vertrouwde activiteiten! JAA! zet zich nu nog meer in om de jonge ambtenaar in de Achterhoek in zijn kracht te zetten. Wij laten onze partnerorganisaties zien wie de jonge ambtenaar is en wat hij kan. Daarmee tonen wij het belang voor deze organisaties aan om jonge talenten te behouden en zelfs aan te trekken.  Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, dus praat mee, geef ons tips en laat horen wat jij belangrijk vindt!

Nieuwe uitstraling

Om onze ambities meer kracht bij te zetten, heeft JAA! voor een nieuwe uitstraling gekozen. Nu kan iedereen ook echt zien dat wij jong zijn en ons vol lef en ambitie inzetten voor jonge ambtenaren in de Achterhoek!

2017-03-15T09:31:15+02:00