Promotiefilm op de Talententuin

//Promotiefilm op de Talententuin

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het opnemen van een promotiefilm. De film is op de Achterhoekse Talententuin gepresenteerd. 

Jonge ambtenaren werkzaam bij verschillende Achterhoekse gemeenten namen deel aan de opnames van de promotiefilm. Ze laten met allerlei taken en projecten zien hoe het werken bij de moderne overheid eruitziet. Daar hoort niet alleen hard werken bij, maar ook een gezellige borrel.

JAA! heeft dit project uitgevoerd voor het Achterhoekse P&O netwerk, dat met de aankomende vergrijzing op zoek is naar jong talent. De promotiefilm is opgenomen door Smash Visual Media dat gehuisvest is in het Centrum voor jong ondernemerschap (CVJO) in Doetinchem. De film is in première gegaan tijdens de Achterhoekse Talententuin 2017.

Samen met verschillende P&O-medewerkers van de Achterhoekse gemeenten stond JAA! op 24 november op de Talententuin in de SPP-Hal in Ulft als vertegenwoordiger van de Achterhoekse gemeenten. Met een zelfgebouwde stand nam JAA! deel aan het evenement waarop ruim 60 bedrijven zichzelf presenteerden aan ruim 2.300 bezoekers.

Bekijk de promotiefilm hier: https://www.youtube.com/watch?v=N_SxqKwfNNw&feature=youtu.be

2017-12-26T14:11:06+02:00