Onze ambassadeurs

/Onze ambassadeurs
Onze ambassadeurs 2017-05-01T11:06:55+02:00

Otwin van Dijk

Ik ben graag ambassadeur van JAA. JAA bestaat uit gedreven jonge professionals die zich inzetten voor een dynamische Achterhoek. Zij begrijpen goed dat het vak van ambtenaar super interessant en belangrijk is. Je kunt samen met bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners antwoorden vinden op de huidige vraagstukken. Van duurzame energie, zorg dichtbij, bereikbaarheid, tot economische ontwikkeling. In bovendien een van de meest innovatieve regio’s van Nederland. En ik ben graag ambassadeur, omdat ik zelf ook nog best jong ben, toch…

Ilse Saris

Ik ben ambassadeur van JAA, omdat je toch geen NEE kunt zeggen tegen een prachtig initiatief van jongeren in de Achterhoek?! Geweldig om te zien dat jonge ambtenaren de Achterhoek nog mooier willen maken, met oog voor de toekomst. Lef, inspireren, ontwikkelen, talenten benutten. Prima basis voor een succesvolle toekomst in de Achterhoek. Ik ben heel graag ambassadeur van JAA. JAA staat voor positiviteit en uitdaging!

P&O Netwerk Achterhoek

Wij als P&O adviseurs van het P&O netwerk Achterhoek zijn ambassadeur van JAA!, omdat wij het van belang vinden dat jonge medewerkers zich op diverse manieren kunnen ontwikkelen.

JAA! heeft veel raakvlakken met het actuele thema verjonging, dat binnen veel P&O afdelingen de komende jaren een belangrijk thema is.

Wij vinden het een goede ontwikkeling dat JAA! instaat voor de jongere medewerkers. Contact met collega’s van andere gemeenten is hierbij volgens ons van meerwaarde, evenals ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.