Over JAA!

/Over JAA!
Over JAA! 2018-05-15T09:25:09+02:00

Jonge Ambtenaren Achterhoek, oftewel JAA!, is een vereniging voor en door jonge ambtenaren in de Achterhoek. Iedereen die werkt of stage loopt bij één van onze partnerorganisaties én niet ouder is dan 35 jaar, is welkom bij onze activiteiten.

JAA! is er van overtuigd dat jonge ambtenaren een grote meerwaarde hebben voor de Achterhoekse gemeenten. Daarom zetten we ons in om jonge ambtenaren in hun kracht te zetten. Dit doen we door het organiseren van activiteiten waarin we ons richten op de persoonlijke ontwikkeling van jonge ambtenaren. Dit kan in de vorm zijn van workshops en gastcolleges, maar ook organiseren we laagdrempelige netwerkborrels. Wij willen graag dat jonge ambtenaren hun frisse blik behouden en zich vol lef durven in te zetten.

Daarnaast maakt JAA! zich hard voor de positie van jonge ambtenaren in de Achterhoek. Wij vragen aandacht bij onze partnerorganisaties voor de kwaliteiten van jonge ambtenaren. En zoeken naar mogelijkheden om de posities van jonge ambtenaren te versterken binnen deze organisaties.

Daarom JAA!

  • Lef

  • Verbinden

  • Inspireren

  • Ontwikkelen

  • Talenten benutten

Ons team

Jouke Lavalaye
Jouke LavalayeBestuurslid
Hey, ik ben Jouke en werk als Adviseur Lobby en Economische Profilering bij de Regio Achterhoek. En sinds juni 2015 zit ik bij het netwerk JAA! Het netwerk biedt voor de jonge ambtenaar veel gave dingen: persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, verbinding met elkaar, verbinding tussen gemeenten en verbinding met de Achterhoek.
Tom Lamers
Tom LamersBestuurslid
Hey! Ik ben Tom Lamers, beleidsmedewerker euregionale samenwerking bij gemeente Aalten. In juni 2016 ben ik lid geworden van het bestuur van JAA! Het doet mij goed om te zien dat er veel jonge getalenteerde collega’s in de Achterhoek werkzaam zijn. Via JAA! leren we van elkaar en versterken we gezamenlijk de positie van jonge ambtenaren.
Jorien Stolwijk
Jorien Stolwijk Bestuurslid
Hai, ik ben Jorien Stolwijk en ik werk als secretaris en adviseur van het concernopdrachtgeversoverleg bij de gemeente Berkelland.
Sinds april 2017 ben ik betrokken bij JAA! Eerst bij de organisatie van het grote JAA! Festival en later als bestuurslid.
JAA! biedt jonge ambtenaren de kans om met elkaar in contact te komen en hun eigen en elkaars talenten te ontdekken.
Mijn eigen blik op de regio is een stuk groter geworden sinds ik betrokken ben bij JAA!
Kelly Mooij-Schoonus
Kelly Mooij-SchoonusBestuurslid
Hallo, ik ben Kelly en ben werkzaam op het Klant Contact Center van de Gemeente Winterswijk. Sinds juni 2017 ben ik bestuurslid bij JAA! en heb ik de rol van penningmeester op mij genomen.

Ik vind het belangrijk dat jonge ambtenaren elkaar weten te vinden en samen kunnen werken aan een toekomst met meer jongeren bij de Achterhoekse gemeenten. Ik lever hier dan ook graag een bijdrage aan.

Rob Wellink
Rob WellinkBestuurslid
Hoi, ik ben Rob en werk binnen het sociaal domein voor de gemeente Doetinchem. Sinds juli 2017 ben ik bestuurslid van JAA! Waarom? Omdat jonge en talentvolle mensen van groot belang zijn voor de vergrijzende Achterhoek. Daar wil ik een bijdrage aan leveren.
Kelsy Meuleman
Kelsy MeulemanBestuurslid
Hoi! Ik ben Kelsy, junior adviseur P&O bij de gemeente Berkelland. Sinds februari 2018 ben ik als bestuurslid verantwoordelijk voor de communicatiekanalen van JAA! (website en social media). Ik zet mij graag in voor JAA! om jonge ambtenaren samen te brengen en te zorgen voor een connectie tussen verschillende gemeentelijke organisaties in de Achterhoek. JAA! gaat daarnaast uit van lef, talent en ontwikkeling; speerpunten waar ik mij goed in kan vinden.